Titokban mindenki Galaxy Note 4-et szeretne!

1 4,387

A Galaxy Note család legújabb generációjáról már mi is ódákat zengtünk, hiszen kétségkívül korunk egyik legjobb zászlóshajóját alkották meg a Dél-Koreaiak, elég csak a szemkápráztató Quad HD Super AMOLED kijelzőre gondolni vagy a 4K videórögzítésre képes 16 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett optikára, mely legutóbb csúnyán odapörkölt az iPhone 6 Plusnak. A Samsung ennek érdekében természetesen mindent megtesz, hogy ezeket az újdonságokat a vásárlóknak is bemutassa.

Most viszont valami mintha történt volna házon belül. Abban szerintem egyetért mindenki, hogy a dél-koreai óriás az utóbbi időben mintha nem találta volna meg a helyes irányt a népszerűsítő videóik témáinak. Voltak ugye a lejáratós, fikázós videóik, mely a legtöbb esetben fordítva sült el, aztán a “Do You Note” videókat is a második percben az emberek többsége lelőtte, de utána mintha javulás lett volna érezhető a Galaxy Note 4 videóknál. Lehet, hogy az egész kreatív csapatot elbocsájtották és kerestek új embereket a helyükre, de a mostani alkotások például szerintünk zseniálisak és nagyon ütnek.

A minap útjára indított 4 darab videó észveszejtően jóra sikerült, de tényleg. A középpontban természetesen a Galaxy Note 4 áll és annak előnyeit mutatják be a nézőknek. Egy család különböző tagjai mutatják be, hogy a készülék milyen változást hozott az életükbe. Az apa és a gyerekek mellett még a híres beatbox királyt, Reggie Watt-ot is sikerült bevonni a reklámba. Nem is fecsérelnénk tovább a szót, tekintsétek meg az alábbi videók mindegyikét, tényleg érdemes!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá