A Rovio legújabb repülős játéka igazi 8 bites ínyencség

0 1,821

A Rovio neve bizonyára ismerősen csenghet már, hiszen az Angry Birds sikersorozatának a megalkotója. A fejlesztőcsapat most egy újabb játékkal rukkolt elő, melyben egy repülővel kell manővereznünk, ám visszaugorva az időbe, a grafikát egészen 8 bitre húzták le.

A Retry egy tényleg nehéz, ám roppant addiktív játék, ami hamar felbosszanthatja a játékosokat, ám az old school stílusa miatt igazán szerethető is. Az alkotásban a cél az, hogy úgy menjünk végig a pályán, hogy közben a lehető legtöbb érmét gyűjtsük össze, viszont ne menjünk semminek sem neki a pályán. Nem könnyű feladat, ezt már most mondjuk. Egy kis gyakorlással persze könnyen belejön az ember, de mindenesetre ehhez kell egy kis idő.

A repcsi irányítása igazán érdekesre sikeredett, kicsit a Flappy Birdre hajaz. A kijelző megérintésével a repülő óramutató járásával ellentétes irányba kezd el elmozdulni, addig, amíg le nem vesszük az ujjunkat. Ha pedig folyamatosan rajta tartjuk az ujjbegyünket, akkor pedig körbe-körbe fog forogni. A beharangozó videóból ez ki is derül, ahol a készítők is elég sok ilyen részt pakoltak bele a mozgóképes anyagba.

A Retry teljesen ingyen érhető el az App Store és a Google Play kínálatában. A játék grafikája és zenéje miatt mindenképp érdemes egy esélyt adni neki és kipróbálni min ügyködtek a Rovio irodájában az utóbbi időben a srácok. A Retry angol szó magyar jelentése egyébként “újra, újrapróbálkozás” és ezt a gombot elég sokszor fogják megnyomni a játékosok. A játék ide kattintva tölthető le.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá