A Galaxy S5 még fürgébb az Android Lollipop alatt

0 1,667

A SamMobile mondhatni magasabb fokozatra kapcsolt és gőzerővel ontják magukból a exkluzív videókat. Martin tegnap a Galaxy S4-en mutatta be az Android Lollipop működését a nézőknek, azelőtt pedig a Galax Note 3-nál tette ugyanezt, most viszont a Galaxy S5 került górcső alá, ahol már egy nagyon-nagyon végleges stádiumba levő Lollipop rendszert figyelhetünk meg meg. A készüléken immár tényleg hasít a Material Designnal megáldott szoftver.

Ahogy az alábbi videóból is kiderül, a Galaxy S5 gondolkodás nélkül képes futtatni az Android legújabb 5.0-ás verzióját, ami természetesen nem is volt kérdés, hisz a belső hardverek bőven kielégítik a rendszer szükségleteit. Láthatjuk, hogy keveredik az Android Lollipop a Samsung TouchWiz felületével, mely első ránézésre nem is tűnik rossznak. A főképernyőre már kitehetjük a megújult ToolBox-ot, melyben helyet kapott a Zoom, a Képernyőmentés, a Zseblámpa, a Quick connect és az S Search gyorsgomb.

A legszembetűnőbb változás azonban az, hogy mennyire könnyedén és gördülékenyen lehet a menüben navigálni és lapozgatni. A telefon láthatóan remekül érzi magát az új rendszer alatt és például a Galléria alkalmazásban, ahol a legtöbb Samsung készüléknél olykor megakad a tartalom, a Lollipop esetén mintha jobban optimalizálták volna. Ha minden igaz nem kell már sokat várniuk a Galaxy S5 tulajdonosoknak az új rendszer frissítésére, hiszen decemberben már elérhető lesz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá