Újabb videó az Android Lollipopot futtató Galaxy S4-ről

0 1,273

Legutóbb a SamMobile csapata a Galaxy Note 3-as készüléken mutatta meg a nézőknek, hogy hogyan operál az Android legújabb verziója, most viszont a korábbi generációs S-széria a soros, amiről kiderült, hogy hivatalosan is azon készülékek sorát gazdagítja, amikre frissíthető lesz az Android Lollipop, most viszont itt a legújabb videó a SamMobile jóvoltából, amin már egy újabb build számú verzió fut.

A SamMobile csapat tagjai a minap egy Galaxy S4-re varázsolták rá az legújabb Android legújabb verzióját, hogy megnézzék hogyan boldogul vele. Nos, a készülék nemcsak elboldogul vele, hanem egyenesen jobban is érzi magát az új köntösben. A tesztelők szerint a készülék az Android Lollipop rendszer alatt sokkal fürgébb lett, mint a KitKat alatt, ami egyrészt a jobb memóriakezelésnek tudható be.

Ahogy az alább található videóból is kiderül, a Galaxy S4-en hasonlóképp néz ki az új rendszer, mint a Galaxy S5 esetén. A felhasználói felületeten immár több Material Desingos elem köszön vissza. A videón megtekinthetjük a Camera új felületét, illetve a Samsung widgeteket is, sőt a továbbfejlesztett Beállítások panelt.

Továbbá új animációk is érkeztek az alkalmazások áttűnésére, illetve a rendszerben is számos újítás figyelhető meg, és minden sokkal gyorsabb és akadás mentesebb lett. Ezen kívül a beállításokban az új felületen kívül új színekkel is találkozhatunk, ami csupa fiatalságot visz a rendszerbe. Láthatjuk, hogy a Galaxy S4 teljesen megújul az új Android Lollipop rendszerrel, olyan mintha egy vadonatúj készüléket kapnánk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá