Itt a Milk Video, a Samsung videó streaming szolgáltatása

0 756

Egy évvel ezelőtt a Samsung piacra dobta a Milk Music nevű zenei streaming szolgáltatását, mely kizárólag csak a Samsung készülékekre volt elérhető és mellyel a nagyobb riválisoknak, mint például a Spotify, Rdio és társai ellen próbálták több kevesebb sikerrel felvenni a harcot. A napokban viszont a cég bejelentette, itt a legújabb fejlesztésük, a Milk Video, amiből már sejthetjük, hogy ez pedig a videó streaming szolgáltatásért lesz felelős.

Az egyelőre még csak az amerikai lakosok számára elérhető szolgáltatás lényege, hogy könnyebb videófogyasztást kínáljon a Samsung-felhasználóknak. A Milk Video partnerei között megtalálható a College Humor, Cracked, Buzzfeed, Funny or Die, Vice, Vanity Fair, VICE, Red Bull, Vevo, AwesomenessTV és még sokan mások. A kínálatban található mozgóképes anyagok általában 8 és 20 percesek.

Az alkalmazás figyeli, hogy milyen típusú videókat nézük, és ez alapján próbál olyan videókat kínálni, melyek minden bizonnyal érdekesek lehetnek a felhasználó számára. Lehetőségünk van feliratkozni a különböző csatornákra, melyekről automatikusan értesítést is kaphatunk, amennyiben új anyag kerül fel. Ezen felül az ismerősők profilját is követhetjük, így azt is láthatjuk, hogy milyen videókat néztek meg, osztottak meg.

A közösségi csatornákon való megosztás is értelemszerűen integrálva lett az applikációban, mellyel csupán egy mozdulat a videók publikálása. A Milk Video alkalmazás egyelőre kizárólag a Galaxy Note II, Note 3, Note 4, Note Edge, Mega, Galaxy S III, Galaxy S III mini, Galaxy S4, Galaxy S4 mini és Galaxy S5 készülékekre érhető el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá