Az Android Lollipop remekül érzi magát a Galaxy Note 3-on

0 1,449

A Google legújabb mobil operációs rendszere, az Android Lollipop hatalmas népszerűségre tett szert az utóbbi időben, mely érthető is, hiszen számos figyelemreméltó újdonsággal kecsegtet. Szinte nincs olyan Android-felhasználó, aki ne szeretné viszontlátni a vadonatúj rendszert a készülékén, ám ahogy lenni szokott, a Lollipop is csupán néhány készüléket támogat majd, amik kellő erőforrással rendelkeznek a rendszer futtatásához.

Korábban már megtudhattuk, hogy a Samsung eszközei közül a legújabb zászlóshajók, mint például a Galaxy Note 4 és a Galaxy S5 készülékekre egyértelműen frissíthető lesz majd a közeljövőben a rendszer. November elején már beszámoltunk róla, hogy a Galaxy S4-re is érkezik a szoftver, majd nem sokkal később már videón is megtekinthettük a Lollipop működését a negyedik generációs készüléken.

A minap pedig az is kiderült, hogy a Galaxy Note 3 sem marad ki a repertoárból! A SamMobile csapata ugyanis fel is tette az új rendszert a készülékre és egy videó formájában mi is bepillantás nyerhetünk, hogyan is muzsikák a rendszer a készüléken. Persze a szoftver még csak egy korai verziójú kiadás, így leginkább csak azt láthatjuk, hogy hogyan néz ki a Samsung új TouchWiz felülete a tavalyi zászlóshajón.

Ennek köszönhetően megfigyelhetjük az új ikonokat, az új animációkat a rendszerben, és mindenféle újdonságokat, ami a Lollipoppal érkezik. Az animációk sokkal finomabb átmenetet kaptak, mint korábban. Érdekesség még, hogy a Galaxy Note 4-ből ismert több ablakos üzemmód is feltűnik a videóban. Biztonsági okok miatt a SamMobile csapata ezt a verziót természetesen nem publikálja a nagyközönség számára, de minden bizonnyal 2015 elején már minden Galaxy Note 3 tulajdonos élvezheti majd az új rendszert.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá