Légy Te is zsűritag! Szavazz kedvenceidre a Rising Star applikációban!

2 2,826

A TV2 2014 novemberében egy vadonatúj műsort tűzött ki a csatornára, mely nem más, mint a nemzetközi sikereket bezsebelt tehetségkutató, a Rising Star hazai változatát. Az új műsorformátum egyik különlegessége, hogy a modern technológiákra és az online közösségekre épít. Nincs is másra szükségünk, mint egy iOS, Android vagy Windows Phone operációs rendszerrel rendelkező okostelefonra és már indulhat is a móka.

A Rising Star szakítva a hagyományokkal egy vadonatúj megközelítésben teszi elérhetővé a rajongók számára a voksolást. Az SMS-szavazás helyett immár egy mobilalkalmazáson keresztül lehet a szavazatokat leadni kedvenceinkre, így bárki a nézők közül a zsűri tagja lehet, mely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat. A tehetségkutató műsorban szereplő énekeseknek ezáltal nem csak a négy zsűrinek kell elnyernie a tetszését, hanem bizonyítaniuk kell élőben a Rising Star alkalmazást letöltő nézőknek is.

rising star alkalmazás

Az új technológia egy vadonatúj élményt hoz ezáltal a showműsorbaba. Tehát amellett, hogy mi magunk is zsűritaggá válhatunk a produkciók alatt, a profilképünk is megjelenhet a műsorban, a kiemelt szerepet betöltő “nagy falon”. A Rising Star című zenei tehetségkutató show-műsort vasárnaponként követheted a TV2 műsorán, ahol a hivatalos alkalmazás segítségével Te is részt vehetsz a szavazásban.

Amennyiben Te sem szeretnél kimaradni a buliból, csatlakozz a zsűritagok táborába! Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az ingyenesen elérhető mobilos applikációt, majd a műsorszám ideje alatt elindítva azt szavazni azokra, akiknek sikerül belopniuk magukat a szívedbe.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

  1. Szija hello na mi a pája ne haragugy majka ijen pici hogyan lehecc a nori melletbelbujsz. Jobv zenèket is ènekelhetnènek.az a tanár aki anakntarcsa magát anzsüri padnál az mindenkit le nèz magát nèznè le borotválkozninnem 5ud hahaha.

Szólj hozzá