Videón a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge

0 2,942

Egy Jermaine Smit nevű úriember gondolt egyet és megalkotott egy olyan látványvideót, melyen a következő generációs Galaxy S készülékeket mutatja be a nézőknek. Szerinte a jövőre érkező modellekből nem egy, hanem rögtön 2 variáns is érkezik: a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S6 Edge készülék is – akárcsak a Note 4 esetében, ahol most először érkezett egy hajlított oldalsó kijelzővel érkező Galaxy Note Edge nevű változat.

A Project Zero kódnév alatt futó készülék szinte mindenki fantáziáját beindította, és voltak akik már elő is rukkoltak pár koncepció képpel, most viszont már videón is megtekinthetjük, hogy milyen is lehet a következő zászlóshajó. Lehet viszont, hogy a Galaxy Note Edge csupán a kezdetét jelenti egy vadonatúj irányelvnek, melynek köszönhetően a jövőben több modell is rendelkezhet ilyen kiegészítő megjelenítővel. Ha tényleg így lesz, akkor a Galaxy S6 mellett egy Galaxy S6 Edge készülékre is számíthatnak a rajongók, amivel a Samsungnak tényleg sikerülne meglepni a világot.

Jermaine Smit szerint a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge is egy 1440 x 2560 pixeles felbontású kijelzővel érkezhet, mely 554 ppi pixelsűrűségének köszönhetően tűéles képet biztosítana. A gyorstöltés funkciónak köszönhetően pedig a 2980 mAh-os akkumulátor 50%-ra való töltése csupán 20 percet venne igénybe, a teljes töltöttség eléréséhez pedig 65 percre lenne szüksége. A 20 megapixeles hátló képstabilizátoros optika a 4K (Ultra HD) felbontású videórögzítés mellett már Full HD-s 120 fps felvételre is képes lenne. Ti mit gondoltok erről? Nektek hogy tetszik ez a féle elképzelés?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá