Szórakoztató Android reklámok érkeztek

0 568

Az Android Lollipop szlogenje a “Be Together, Not The Same“, azaz magyarra fordítva “Legyünk együtt, ne egyformák“. A cég már most megkezdte a promóciós videói terjesztését, melyben Android robotra hasonlító emberek különböző helyzetben nevettetik meg a nézőket. A Google szerint jó dolgok csak akkor történnek, ha mindenki meg van hívva, utalva ezzel az Android-felhasználók sokszínűségére.

Ahogy a Google I/O konferencián már bemutatásra került, a Lollipop a legnagyobb Android frissítés, mely több mint 5000 új API-t hoz a fejlesztőknek. A Lollipop úgy lett fejlesztve, hogy a lehető legtöbb eszközre optimalizálva legyen. Az ökoszisztéma még jobban fejlődött: ha az egyik készülékeden befejezed a munkádat, akkor a másik készüléken ott folytathatod, ahol abbahagytad. A képernyőméret ezentúl nem okoz majd gondot, hiszen ugyanaz az ismerős felület vár majd a másik kijelzőn is. A Material Designnak köszönhetően az új elemek jobban, letisztultabban néznek ki a kijelzőn mint eddig bármi más.

A vadonatúj verziójú mobil operációs rendszer népszerűsítése érdekében pedig folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb alkotások, melyben tényleg mosolyra késztetik a nézőket. Mindegyik produkcióban a közösség erejét próbálják kiemelni a készítők, illetve azt, hogy az Android platform korosztálytól, országtól és kontinenstől függetlenül, mindenki számára elérhető és kipróbálható. Íme a legújabb humoros videók! Apropó, kipróbáltátok már az Android karakterkészítő alkalmazását? Ha nem, akkor mindképp kattintsatok ide!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá