Ez az ingyenes alkalmazás azonnal segít, ha bajban vagy

0 11,029

Elsősorban felnőtteknek szóló, magyar segélyhívó alkalmazással bővült a Google Play kínálata. A „BizHU HELP 0-24” elnevezésű ingyenes alkalmazás (letölthető innen >>) segítségével akár szombat éjjel is könnyedén kaphatunk azonnali segítséget a lakásunkat, autónkat vagy családunk tagjait érintő vészhelyzetek megoldásában.

A több mint 30 különböző problémát – díjmentes telefonos tanácsadással vagy szakemberek azonnali kiküldésével – orvosló komplex segélyhívó alkalmazás Magyarország teljes területén szolgáltat. Csak egy telefonhívás és már beszélhetünk is az applikáció diszpécsereivel, ami problémánk gyors és hatékony megoldását eredményezi.

Az applikáció használóinak nem kell többé a webes keresőkben találatokat böngészniük és telefonhívások sokaságát lebonyolítaniuk ahhoz, hogy hirtelen felmerült problémájukra olyan szolgáltatót találjanak aki fel is veszi a telefont és ki is hajlandó jönni segíteni akkor, amikor éppen kellene.

Amiatt sem kell aggódniuk, hogy vajon megfelelő szolgáltatót találtak-e, engednek-e be a lakásukba. A Biztosítás.HU internetes portál által üzemeltetett applikáció ugyanis az év 365 napján a nap 24 órájában azonnal a segítségükre siet és csak minősített, ellenőrzött szolgáltatókkal dolgozik. A felhasználók egyes szolgáltatások esetében 8-15%-ig terjedő árkedvezményt is kapnak a szolgáltatások árából. Ezen kedvezményekről az applikációban, illetve a telefonhívások (megrendelések) során tájékozódhatnak.

Segítség bel- és külföldön is
Az applikáció „Bajban külföldön” elnevezésű menüpontjában a föld összes országának segélyhívó számait (helyi mentőszolgálatok, rendőrségek, tűzoltóságok) és a magyar külképviseletek, tiszteletbeli és felügyelő konzulátusok országonkénti aktuális elérhetőségeit is megtalálják a felhasználók, hasonlóan az utazási biztosítók külföldről hívható assistance (azaz segélyhívó) számaihoz.

cikk_illusztráció_3

Ugyanígy megtalálhatóak az applikációban a vezető magyarországi biztosítók belföldi kárbejelentési elérhetőségei (aktuális lakás-, gépjármű-, személyi sérüléses és egyéb típusú károk bejelentésére szolgáló telefonszámai, e-mail címeik).

Vihar előrejelzés irányítószámok alapján
Az applikáció a fentieken túl ingyenes viharriasztás szolgáltatást is nyújt, mely irányítószám alapján tetszőleges számú helyszínre állítható be (lakásunkra, nyaralónkra, munkahelyünkre, de akár édesanyánk lakására is). Az alkalmazás általában két órával az események előtt értesít minket a várható vészhelyzetekről és azok típusáról (jég, hó, felhőszakadás, vihar, stb.). A riasztások „push” üzenetek formájában érkeznek a telefonkészülékekre, az utolsó riasztások pedig megtekinthetőek az applikáció menüjében.

V 2.0 – A Biztosítás.HU szándéka szerint az applikáció a beérkező felhasználói igények alapján lesz továbbfejlesztve a jövőben. Ennek érdekében az applikáció utolsó menüpontjába beírhatják a felhasználók, hogy milyen szolgáltatásokra lenne még igényük.


applikáció_telefonlogo

Applikáció letöltése >>

android_qr

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá