Egyesíti erőit a Samsung és a Blackberry

0 753

Stratégia szövetséget kötött a Samsung és a Blackberry, melynek eredményeképp egy olyan biztonsági szolgáltatás megteremtését tűzték ki célul, mellyel mind a céges adatainkat, mind a privát dolgainkat nagyobb biztonságban tudhatjuk majd. A két óriásvállat a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonsági kérdésekre és a személyes és üzleti adataink védelmére a jövőben.

A Blackberry annak ellenére, hogy napjainkban nem ontja magából a jobbnál jobb okoskészülékeket, igen nagy biztonsági múlttal rendelkezik. Az üzleti szektorban igen népszerű kanadai vállalat most a Samsunggal karöltve egy partneri együttműködést hoztak létre, mellyel a dél-koreai cég okoskészülékeinek kívánnak magasabb biztonsági szintű hátteret adni. Ennek értelmében a BlackBerry Enterprise Service (BES) és a Samsung KNOX funkcióinak egyesítésével egy olyan szolgáltatást kívánnak megteremteni, mellyel a Samsung Galaxy táblagépeken és okostelefonokon sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk majd az adatainkat.

A 2015 elejére prognosztizált szolgáltatásnak köszönhetően különválogathatjuk majd okoskészülékünkön a személyes és az üzleti adatainkat, utóbbit pedig a korábbinál jóval nagyobb biztonsággal láthatjuk el. A Samsung készülékei ezáltal sokkal jobban védve lesznek a külső behatolóktól, mely kecsegtető lehet a nagyvállalatok számára. Ezzel a lépéssel a dél-koreai vállalat akár meghatározó szereplőjévé is válhat az üzleti szférában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá