Szavazz az őrült alakokra a ValóVilág alkalmazással

0 1,275

Az RTL immár hetedik alkalommal hozza el a nézők számára a népszerű ValóVilág című valóságshow műsorát. A hetedik szériában – ahogy a korábbi évadnál is – a televíziós közönségszavazások egy új formája mutatkozik meg. A VV7-ben mindenre egyetlen mobilos applikáció segítségével szavazhatsz!

A ValóVilág 2014. november 16-án, az RTL II műsorán induló új szériájában hazánkban elsőként az okostelefonokra letölthető applikáción keresztül adhatod le szavazatodat kedvenceidre, méghozzá mindezt ingyenesen! Sőt, a hetedik évadtól nemcsak a tetszésednek, hanem akár az ellenvéleményednek is hangot adhatsz majd.

Egy-egy párbaj alkalmával természetesen bármikor megváltoztathatod a véleményedet, amennyiben időközben máshogy döntenél. A szavazás menete során leadott szavazatodat a lezárásig el is veheted, és akár a másik versenyzőnek adhatod. Emellett a ValóVilág előző három szériájában hatalmas érdeklődéssel kísért napi szavazások is a mobilodra költöznek. Légy része te is a történelemnek, szavazz az elsők között idehaza okostelefonodról egyetlen laza ujjgyakorlattal!

Ahhoz, hogy te is szavazhass, először le kell töltened az Androidra, iOS-re és Windows Phone platformra ingyenesen elérhető mobilos applikációt, majd beregisztrálni a rendszerbe. Ehhez a következő lépéseket kell elvégezned: elsőként lépj a Belépés menüpontra, majd a listából válaszd ki a Regisztráció menüpontot. Add meg a kért adatokat, majd a Mentés feliratra koppintra mentsd el a megadott adatokat. Ekkor felugrik egy SMS ablak, amin keresztül azonnal elküldheted az érvényesítő SMS-t, ami természetesen normál díjas. Ezután már nincs más hátra, mint bejelentkezni az alkalmazásba. A Való Világ alkalmazást ide kattintva tölthetitek le.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá