A Bosszúállók szuperhősei is Samsung készüléket használnak

0 2,560

Idén nyáron a Samsung egy megállapodást kötött a Marvellel, melynek eredményeképp a Galaxy Tab felhasználók egy exkluzív Marvel Unlimited képregénysorozattal is gazdagabbak lettek. Úgy tűnik azonban, hogy az együttműködésnek köszönhetően a májusban debütáló Bosszúállók: Ultron kora című filmben is előkelő helyet kapnak a Samsung készülékei.

A napokban publikált bővített kiadású trailer egyenesen a Samsung Mobile YouTube-csatornáján bukkant fel, mint “Samsung Exclusive” tartalom, melyből már sejthetjük, hogy pár terméket felhasználnak majd a filmben. A beharangozó videóban a Bosszúállók legújabb történetének megismerése mellett a Samsung készülékei is felbukkannak.

Az egyik jelenetben (0:47) például a Fekete Özvegy kezében tűnik fel egy Galaxy táblagép, míg egy másik utcai jelenetben (2:04) pedig egy Samsung Store fedezhető fel a háttérben, ahová még egy Galaxy Note Edge plakátot is becsempésztek. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a Samsungnak egyáltalán nincsen viszonteladói üzlete egész Amerikában, így ezt csupán a film kedvéért állították fel vagy tették oda vizuálisan.

A filmben természetesen többször találkozhatunk majd különböző Samsung eszközzel, de az sincs kizárva, hogy az egyik szuperhős ugrik majd be a Samsung boltba a legújabb Galaxy Note 4 vagy egy Galaxy Note Edge készülékért. Ez persze csupán a kezdet, így a későbbiekben is minden bizonnyal alkalmazza a Marvel a dél-koreai óriás termékeit a produkcióiban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá