Ezeket a videókat mindenképp látnia kell a Galaxy Tab Active-ról

0 2,215

A Samsung első strapabíró táblagépe, a Galaxy Tab Active már egy hónapja elérhető az amerikai piacon, most viszont a cég legújabb videóiból kiderül, hogy mennyire sokoldalú és hasznos készülék. A nézők most betekintést nyerhetnek hogy a különböző munkaterületeken, hogyan dolgoznak az eszközzel nap mint nap.

A Galaxy Tab Active-ot még szeptemberben jelentették be a nagyközönség számára, melynek alapját a Galaxy Tab 4 8.0 táblagép adja, viszont külsőben egy nagyon masszív és strapabíró borítást kapott, amit ahogy a videókból is kiderül, egyáltalán nem kell féltenünk, bármilyen extrém helyre is magunkkal vihetjük. A készülék természetesen IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik, mely biztosítja a por- és vízállóságot. A gyártó szerint akár fél órán keresztül is használhatjuk a víz alatt 1 méteres mélységig, illetve 1,2 méterről történő talajra esés sem kottyan meg neki.

A középkategóriás készülék NFC chippet is kapott, mely hasznos lehet azok számára, akik logisztikai vagy szállítmányozási területen dolgoznak, emellett a táblagép tartozékaként szolgál egy C-Pen érintésérzékeny toll is, mely nagy segítség lehet azok számára, akik munkájuk alatt kesztyűben dolgoznak, de a kijelző érintésérzékenységének növelésével akár kesztyűben is navigálhatunk a kijelzőn. A 8 hüvelykes és 1280×800 pixeles felbontású kijelzőt egy négymagos Snapdragon 400-as hajtja meg, RAM-ból pedig 1 GB-ot kapunk, ami minden alkalmazás memóriaigényét kielégíti.

Az alábbi videókból kiderül, hogy az olyan munkaterületeken, mint a logisztika, építkezés, rendőrség vagy akár az egészségügy milyen nagy segítséget nyújt a táblagép. A Galaxy Tab Active hátlapja alatt megbúvó 4,450 mAh-os akkumulátor mintegy 8-10 órás üzemidőt képes biztosítani átlagos használat mellett, azaz a dolgozók napi munkaidejét képes kiszolgálni, de persze bármikor lehetőség van az akkumulátor kicserélésére, amennyiben olyan intenzív használatnak van kitéve.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá