Prémium változatban is kapható lesz a Galaxy Note Edge

0 1,116

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Galaxy Note Edge egy nagyon különleges készülék, melyből csupán limitált számban kaphatnak majd az egyes országok, de úgy látszik a Samsung ezt még tovább tudja fokozni, hiszen a napokban derült ki, hogy az oldalsó, hajlított kijelzővel felvértezett okostelefonból a gyártó egy Premium Edition variánst is piacra készül dobni.

A németeknél egy elég különleges módon dőlt el például, hogy az adott országban is elérhető legyen-e a készülék. A Samsung egy szavazást indított útjára, ahol voksolhattak a helyi lakosok, hogy szeretnék-e vagy sem. Médiafelhajtásnak persze jó húzás volt, de lássuk be, a válasz már az elején egyértelmű volt, hisz egy olyan országban, ahol egyértelműen vevők a technikai vívmányok megismerésére, nem volt kérdés, hogy megszavazzák-e.

Miután több mint 120 ezer rajongó adta le a szavazatát, a Samsung elfogadta a kérést és várhatóan hónap végéig már náluk is kapható lesz Japán, Dél-Korea, illetve holnaptól Amerika után is. A dolog érdekessége azonban, hogy a cég bejelentette, hogy egy Premium Edition is kapható lesz az országban, specifikáció tekintetében megegyezik majd az alapmodellel, viszont a készülék dobozába számos hasznos dolgot csomagolnak majd.

A Galaxy Note Edge Premium Edition-t vásárlók az okoskészüléken túl kapnak még egy flip tokot, egy 64 GB-os Samsung EVO Class 10-es microSD kártyát, egy képernyőtisztító kendőt, egy tippek és trükkök könyvet, illetve még 3 év garanciát, ami szerintünk a leghasznosabb mind közül. Ezekkel már önmagában megelégedhetne a vásárló, azonban a cég további dolgokkal kedveskedik még. Az első 500 vásárló közül egynek lehetősége lesz ellátogatnia a Samsung német főhadiszállására, melyhez egy vacsorameghívás is társul.

A Galaxy Note Edge Premium Edition készüléket viszont csak év végéig van esélyük megvásárolni a németeknek, mert 2015-től megszüntetésre kerül és kizárólag az alapmodell lesz kapható. A készülék 899 eurós áron kerül majd forgalomba.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá