Itt a 24 karátos Galaxy Alpha

0 2,768

A Galaxy Alpha kétségkívül egy remek készülék, ám vannak, akik már azon ügyködnek hogyan lehetne az üdvöskéből még csillogóbb luxuscikket teremteni. Ha esetleg kezd unalmas lenni a készülék dizájnja és valami újra és különlegesre vágyunk, akkor már lehetőségünk van akár 24 karátos verziót is rendelni belőle, amivel egy igazi extravagáns készüléket kaphatunk. Persze mindezt jó drágán.

A Goldgenie nevezetű cég, ahogy a nevéből már sejteni lehet és élni lehet a szóviccel, minden készüléknek bearanyozza napjait. Legújabb kiszemeltje a 4,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel felvértezett Galaxy Alpha, mely immár 24 karátos arany bevonatú variánsban is elérhető. Az eljárás eredményeképp a készülék egy minimálisan vastagabb lesz, de szinte elhanyagolható, hiszen pár mikron vastagságról beszélünk. A készüléket természetesen mindenhol alaposan arany borítja, kezdve az USB csatlakozótól egészen a kamera pereméig.

Az eljárásnak köszönhetően az arannyal bevont Galaxy Alpha variáns ára ezáltal az egekbe ugrik: pontosan 2 ezer eurót kell otthagynunk a boltban, tehát nagyjából 610 ezer forintnak megfelelő összeget. Az árban viszont benne van – természetesen ahogy egy luxuscikkhez illik – egy tölgyfából készült doboz is, amelyben a készülék helyet foglal. Ez a modell kártyafüggetlen, tehát a világon bármelyik szolgáltató SIM-kártyájának a befogadására képes.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá