Újabb információk szivárogtak ki a rejtélyes Tizen-alapú telefonról

0 857

Annak ellenére, hogy az Android mobil operációs rendszer piaci részesedése egyre nő és ezzel együtt ő a vezető platform Európában, a Samsung a háttérben nem feledkezett meg a saját fejlesztésű rendszeréről, a Tizenről sem. A hírek szerint most újabb ilyen platformú készülék a láthatáron, melyet a dél-koreai vállalat elsődlegesen az indiai piacnak szán majd.

Egyes szemfüles felhasználók a User Agent Profile sorai között akadtak érdekes információra a napokban. A kódrészletben a Samsung SM-Z130H típusjelzésű készülékről derültek ki újabb adatok. Ez alapján megtudhatjuk, hogy az új eszöz a Tizen OS 2.3-as verziószámú rendszerrel debütálhat. A telefon elsődlegesen az Indiában élők számára lesz elérhető, melyhez egy kedvezőbb árfekvésű árcetli társul majd.

A Tizen-alapú okostelefon az információk szerint egy 4 hüvelykes 480×800 pixeles felbontású megjelenítővel érkezik, mely 288ppi pixelsűrűségének köszönhetően relatíve jó olvashatóságot biztosít majd. A készülék motorháztetője alatt egy 1,2 Ghz-es órajelű négymagos processzor kapott helyett, melyhez 512 MB RAM társul. A Tizenes készülék hátlapján egy 3,2 megapixeles optika csücsül majd. Ezenkívül a különböző formátumú mozgóképes anyagok lejátszása sem jelentenek majd gondot neki.

(Kép: Gizmobic)

A hírek szerint a készülék érkezését még ebben a hónapra prognosztizálják, pontoson a harmadik hétre, így a premier már nagyon közel van. A készülék áráról, illetve hogy később esetleg az Európai piacra is megérkezhet-e, arról egyelőre nincsenek információk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá