Megérkezett az első Samsung Gear S televíziós reklámvideó

0 964

A Samsung legújabb Android Wear operációs rendszerrel érkező Gear S okosórája miután szélesebb körben is elérhetővé vált az egyes országokban, a dél-koreai vállalat úgy döntött, hogy itt az ideje útjára indítani az első televíziós reklámvideókat a készülék népszerűsítése érdekében. A Gear S kétségkívül olyan újdonságokkal kecsegtet, melyeket ezidáig még nem nagyon alkalmaztak a konkurensek a saját modelljeikben, így mindenképp érdemes a cégnek kihangsúlyoznia ezeket az előnyöket.

A napokban elstartolt videóban minden lényegesebb dolgot kiemelnek a készítők, mint például, hogy a Gear S okosóra már navigációra is képes, aminek köszönhetően elég csak a készülék kijelzőjére pillantani és pontosan láthatjuk, merre haladunk például az utcán. Az újdonságok közé tartozik még a 3G képesség is, aminek eredményeképp a Gear S óránkra is megérkeznek a leveleink, amire elolvasásuk után akár rögtön válaszolhatunk is a QWERTY billentyűzetnek köszönhetően.

A Gear S egy 2 hüvelykes és 360×480 pixel felbontású hajlított Super AMOLED kijelzővel érkezik, ami sokkal nagyobb a korábbiakhoz képest, így a tartalmak megjelenítésére is nagyobb terület rendelkezik. A készülékhez számos hasznos funkció is tartozik, mint például a pulzusmérő, légnyomásmérő vagy az UV szenzor, aminek köszönhetően jelez az óra, ha túl erős napfénysugárzásnak vagyunk kitéve, de akár a neten is szörfölhetünk vele a 3G/WiFi chip integrációjának köszönhetően. A Gear S népszerűsége úgy látszik szigorúan monoton nő, hiszen ahogy arról tegnap beszámoltunk, a gyártó hazájában már az első nap mintegy 10 ezer darab eszköz kelt el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá