Így nézhet ki a titokzatos Galaxy S6

0 5,132

Miután kiderült, hogy a következő generációs Galaxy Note készülékben a fejlesztők egy brutális felbontású kijelzőt szeretnének alkalmazni, most a titokzatos, Project Zero kódnév alatt futó Galaxy S6-ról röppentek fel újabb információk. A lelkes rajongók már koncepció képeket is összedobtak róla, sőt már videón is megtekinthetjük, hogy milyen lehet majd a jövő évben bemutatásra kerülő Galaxy S-széria legújabb tagja.

Az a hír járja, hogy a következő csúszkészülék tervezésénél a mérnökök a kukába dobták az eddigi dizájnt és egy teljesen új, az eddiektől eltérő irányába vették az utat. Hogy mi fog kisülni az egészből az már első hírmorzsák felbukkanása óta mozgatja az emberek fantáziáját, azonban voltak, akik elővették a jól bevált Adobe programcsalád egyes tagjait és segítségükkel létrehozták az agyszüleményüket.

Az elképzelés alapján a készülék egy 5,2 hüvelykes Quad HD felbontású kijelzővel érkezhet. A telefon mintegy 6,7 mm vastag lehetne, a hardvereket pedig egy fém és üveg unibody ház fogná körül, melyhez acélkeret társulna. A Galaxy S6-ot egy Snapdragon 810-es egység hajtaná. A 4K videórögzítésre alkalmas 20 megapixeles képstabilizátoros optika alatt egy kör alakú LED villanó, illetve egy pulzusmérő szenzor is helyet kapna.

A készülék legérdekesebb része a képek alapján a hangszóró lehet, melynek egy jókora helyet szentelnek a Stereo hangzás biztosítása miatt. Persze az más kérdés, hogy a mindennapi használat során vajon mennyire takarná el az ember keze. Érdemes még a hangerőszabályzó és bekapcsoló gombokat is megemlíteni, melyet az oldalak közepére pozicionálnának a könnyebb elérés érdekében.

Nektek hogy tetszik ez a féle elképzelés? Szerintetek ilyen lehet majd a következő generációs Galaxy S készülék?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá