Ezekbe az országokba érkezik a Galaxy Note Edge

0 1,118

Mikor a Galaxy Note Edge készüléket bemutatták a nagyközönség számára, arról is információt kaptunk, hogy ez a modell egyfajta koncepció telefonként indul útjára és csupán néhány ország lehet olyan kiváltságos, hogy limitált számban kaphasson az üdvöskéből. Eddig azt hihettük, hogy Európába idén már egyáltalán nem jön el, azonban úgy látszik a Samsung tervet változtatott és a SamMobile forrásainak köszönhetően most kiderült, mely országokban lesz kapható.

A hajlított oldalsó kijelzővel felvértezett Galaxy Note Edge első körben a vállalat hazájában, Dél-Koreában, illetve Japánban debütált, ám az Amerikában élőknek sem kell sokat várniuk, hiszen November 14-én a helyi mobilszolgáltatók (Verizon, AT&T, Sprint és T-Mobile) is megkezdik a készülék értékesítését. És hogy mi van a többi országgal? Nos, íme a lista azokról a szerencsés országokról, akikhez még csak most jön az új csúcskészülék.

Összesen 3 modellszámú készülék kerül forgalmazásra, ám ez ne tévesszen meg senkit, tulajdonságaikban mindegyik megegyezik egymással.

SM-N915FY típusjelzésű modell a következő országokban startol el: Németország, Hollandia, Egyesült Királyság, Luxemburg, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Lengyelország, Franciaország, Skandináv országok, Ausztria és Portugália.

SM-N915G modellszámú készülék Indiában, Ausztráliában, Szingapúrban és Nepálban, míg a SM-N915F típusjelzésű pedig Oroszországban és Kazahsztánban kerül forgalmazásra.

Láthatjuk, hogy Magyarország nem szerepel a listában egyelőre, ám hazánkba leginkább az első modellszámú készülék juthat majd el a későbbiekben. A jó hír viszont, hogy aki szeretne egyet megkaparintani magának, annak csupán Ausztriáig kell elmenni, ami nincs is messze tőlünk. Budapest-Bécs kocsival nagyjából két és fél óra alatt megvan és ha már ott járunk akkor a bécsi adventi vásárról sem maradunk le.

Az Európai modellek várhatóan 900 eurós áron kerülnek majd forgalomba és azt már most tudhatjuk, hogy Dániában például December 12-én rajtol el, így valószínűleg a többi országba is aznap, esetleg nem sokkal később érkezhet meg. A Samsung persze jól döntött, hiszen nem szerette volna a karácsonyi ünnepeket kihagyni, ami várhatóan megdobhatja majd az eladások számát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá