4 új humoros Galaxy Note 4 videó érkezett

0 806

A Samsung úgy látszik stratégiát váltott és a korábbi piszkálódós videók helyett inkább humorosabb irányba veszik a reklámok témáját. A minap 4 újabb anyaggal bővült a portfólió, melyben a főszerepet a Galaxy Note család legújabb tagja kapta. A videók leginkább az S Pen adta előnyökre és egyéb képességeire lettek kihegyezve.

Az első videóban a Galaxy Note 4-en található “Intelligens kijelölés” funkciót mutatják be a nézőknek. A videóban egy házaspár életébe kukkanthatunk be, ahol a főszereplőnk, a családfő épp a kertben próbál összeeszkábálni egy fahintaágyat, amihez a YouTube videós portálon is nézeget videókat. A baj csak ezután jön, hiszen kiderül, hogy hiba került a gépezetbe.

A következő videóban két barátnő komoly versenybe száll egymás ellen, hogy megmutassák, ki tud jobb ételfotót készíteni. A “Képernyőírás” funkciónak köszönhetően a képeinket pillanatok alatt akár rövid szöveges feliratokkal is elláthatjuk, így a fogadó fél a kép érkezésekor egyéb információkat is olvashat a fotóról.

A harmadik videóban egy turista kerül elég kellemetlen helyzetbe. De szerencsére a Galaxy Note 4 készüléke mindig segítségére szolgál. A képernyőírás funkciónak természetesen itt is nagy hasznát veszi, mondhatni a napját menti meg.

A legutolsó videóban pedig egy cicaimádó nő veszi nagy hasznát a Galaxy Note 4 kamera alkalmazásában található egyik módnak. A Wide Selfie funkcióval a normálnál szélesebb szelfiket készíthetünk. Igazából nevezhetjük Selfie Panorámának is, hiszen ugyanazon az elven működik: indítsd el a felvételt, majd a készülék lassú jobbra és balra mozgatásával szélesebb területet fotózhatunk le.

Nektek hogy tetszenek az új videók?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá