Új okostelefon-szériával készül a Samsung

0 1,178

A legújabb hírek szerint a dél-koreai óriás radikális változtatásokra készül a jövőben a mobilkészülékek elnevezésében. Ennek értelmében a legújabb modellek csupán egy betűből és számból állnának, melyeket könnyebben megjegyeznek az emberek is, illetve a számból utalni is lehetne a családon belüli elhelyezkedésére, hogy a kedvezőbb árfekvésű készülékek sorába tartozik-e vagy pedig a legújabb csúcskészülékek közé.

A Samsung mióta teljesen az Android készülékek gyártásába kezdett, számos készüléket dobott már piacra, mondhatni ő az egyik legnagyobb modellszámmal rendelkező gyáróriás, akinek több Dual-SIM-es variáns is megtalálható a portfóliójában. A Samsung számos szériát tudhat magáénak, mint például a Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Ace, Galaxy Grand, Galaxy Tab és még sorolhatnánk, melyek elnevezése után általában a képernyőméret számát is fel szokták tüntetni, illetve a Mini, Plus, Dous, LTE, WiFi szavakat is, illetve ezek kombinációját. Az új elnevezéssel viszont csupán 2 karakterré rövidülnének a nevek.

Ennek egyik úttörője a nemrég bemutatott Galaxy A-széria, melynek első két modellje, a Galaxy A3 és az A5 tényleg csupán egy betűből és egy számból áll, akárcsak a német autógyártó cég, az Audi személygépjárműi. A legújabb beszámolók szerint viszont közeleg a legújabb széria, melynek készülékei a korábbi modell mintájára kerülnének elnevezésre. A Samsung mobilos részlege az utóbbi időben mintha kicsit mintha kiesett volna a vezető szerepből, így tényleg bele kell húzniuk, hogy felpörgessék kicsit a kedélyeket. Ahogy korábban beszámoltunk, a titokzatos Galaxy S6 is Project Zero kódnév alatt fut, így tényleg valami hatalmas dobásra készülnek Koreában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá