Itt az Android 5.0 Lollipop kiskönyv a Google-től

0 3,684

Amennyiben a készüléked operációs rendszerét frissíteni tudod majd az Android 5.0 Lollipopra vagy csupán tűkön ülve várod már az új Nexus készülékek megjelenését, addig lehetőséged van a rendszerbe mélyebben is beleásni magad és minden információt megtudni a Lollipopról. A napokban a Play Store kínálatába bekerült Quick Start Guide for Android 5.0 minden kérdésedre választ ad.

A Google a napokban publikált egy használati útmutatót az Android operációs rendszerének legújabb változatáról, ahol lépésről lépésre minden műveletet végigkövethetünk, így mikor elérhető lesz a legújabb rendszer, akkor annak már minden funkcióját ismerni fogjuk. A kezdeményezés persze nem új keletű, hiszen korábban is érkezett már a Android 4.4-hez hasonló digitális könyv, amit az angol mellett több nyelven is elérhetővé tettek. Az 5.0-hoz tartozó változat viszont egyelőre csak angol nyelven olvasható a kíváncsiskodók számára.

A használati útmutató egyébként nem egy exkluzív dolog, hiszen a későbbiekben ugyanez nyomtatott formában is megtalálható lesz a legújabb rendszerrel érkező készülékek dobozában. Illetve azokban a készülékekben, amiken a Google alapértelmezett verziószámú Lollipopja fut. Ez persze kedves gesztus a Google részéről, hiszen abban az esetben, ha letöltjük a könyvet a mobilkészülékünkre, akkor ha bármi kérdés merülne fel bennünk, akkor bármikor megkereshetjük rá a választ a könyvben, amihez még internetkapcsolat sem szükséges. Az Android Lollipopról szóló Quick Start Guide ide kattintva tölthető le ingyenesen.

Kép forrása: AndroidHeadlines

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá