Ezekkel a szíjakkal teljesen egyedi Gear S okosórád lehet

0 2,801

A Samsung első 3G és WiFi kapcsolatra képes okosórája, a Gear S ebben a hónapban debütál Amerikában, az Egyesült Államokban, illetve Dél-Koreában. Aki szereti a változatosságot, annak jó hírünk van: a Samsung most újabb szíjakat dobott piacra, amelyekkel teljesen egyedivé varázsolhatjuk a Gear S készülékünket.

Ha nem lenne elég az órához tartozó gyári szíj, akkor sincs gond, hiszen a Samsung mostantól lehetőséget nyújt a vásárlóknak arra, hogy akár különböző színű és meretű szíjakat csatolhassanak fel karukra. Ezzel pedig lehetőség nyílik arra is, hogy ruhánk színéhez igazítsuk a szíjat a tökéletes összhatás érdekében.

A Tizen alapú operációs rendszerrel érkező Galaxy Gear S okosórához a napokban bejelentett Gear S Wrist Watch Strap családban található szíjak ötféle színvariációban érhetőek el: Cobalt Blue (kobalt kék), Blue Black (kékes fekete), White (fehér), Mocha Grey (mokka szürke), illetve Supreme Red (piros). Ezek a 47,5 gramm súlyú karperecek egy kicsit vékonyabb, illetve kecsesebb vonalvezetésűek, mint a gyári, alaptartozékként járó szíj. A nők tetszését minden bizonnyal elnyerik majd, emiatt is létezik belőle ennyi szín.

A Dél-Koreai óriás természetesen a férfiakra is gondolt, így akik viszont jobban szeretik a masszívabb, vastagabb szíjakat, azoknak pedig a Gear S Bangle Watch Strap családot javasolják, melyből fehér, illetve fekete variáns létezik. Ezek szélesebbek és enyhén vastagabbak is, mint a standard szíj. Tömegét tekintve 54 gramm.

Az árakról egyelőre még nincs információ, hogy mennyiért juthatunk majd hozzá, illetve az sem kizárt, hogy különböző színű szetteket is megvásárolhatunk majd kedvezményes áron. A Samsung emellett korábban már bejelentette, hogy készülőben van Diesel és Swarovski verziójú Gear S készülék is, így bátran kijelenhetjük, hogy – az Apple Watch után – a Samsung okosórája kínálja a legegyedibb megjelenést, mely mindenki igényét kielégíti majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá