Samsung Master Dual: A kinyithatós telefonok ideje még nem járt le

0 14,266

Akik úgy gondolták, hogy 2014-ben kizárólag csak érintőképernyős készülékeket fognak kiadni, azok tévedtek, hiszen a Samsung most egy újabb kinyithatós variánssal rukkolt elő. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a Samsung Galaxy Golden-széria újabb taggal bővült, mely elég combos hardvereket kapott, most viszont itt a legújabb modell, mely szintén a régi időket idézi vissza.

A Samsung Master család idén tavasszal mutatkozott be, de máris itt a legújabb tag, a Master Dual, mely leginkább az idősebb korosztálynak nyeri el tetszését. A készülék természetesen nem a specifikációiról lehet népszerű, hiszen azokban a mai szemmel nézve nem annyira büszkélkedik. A Master Dual kinyitható felületén két kijelző is helyet kapott: egy 3 hüvelykes és egy 2.2 hüvelykes panel. Kamera téren egy 3 megapixeles optikát kapunk a hátlapon, míg elől egy 1.3 megapixeles lencse foglal helyet.

A készülék tulajdonságai között található még emellett a beépített GPS vevő és FM-rádió is. A helymeghatározó viszont a Safety Alert szolgáltatásnak köszönhetően képes jelezni a GPS koordinátáinkat az általunk előre megadott ismerősök számára abban az esetben, ha hosszabb ideig inaktív lenne a készülék. A Samsung Master Dual várhatóan Dél-Koreában debütál előszőr nagyjából 220 euróért. Nagyszülőknek és hegymászóknak remek választás lehet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá