13 hüvelykes táblagépet dobhat piacra a Samsung év végén

0 1,787

Ahogy az okostelefonok fejlődése is az egyre nagyobb és nagyobb kijelzőméretek irányába fordult, úgy a tabletekhez is lassan elérhet ez a trend. Lassan már igazából nem is tud az ember különbséget tenni a két kategória között, hiszen a táblagépekből az évek során egyre kisebb variánsok érkeztek, míg a telefonok közül van, amelyik már a 7 hüvelyket is eléri. A Samsung viszont most egy olyan tablettel készül előállni, mely (a notebook készülékeknél is igen gyakori) 13 hüvelykes képátlóval rendelkezne.

A dél-koreai vállalat legnagyobb megjelenítővel rendelkező táblagépe jelenleg a Galaxy Tab Pro 12.2, mely ahogy a nevéből is kiolvasható 12 hüvelykes képernyővel van felvértezve. A hírek szerint, viszont nem sokáig maradhat ő a csúcstartó a képernyőméretek tekintetében, mert a Samsung még az ide év végén egy 13 hüvelykes modellt készül bejelenteni. Ezzel a lépéssel pedig a cég legnagyobb táblagépévé avanzsálna.

Egyes beszámolók alapján viszont az üdvöskében már nem a megszokott Super AMOLED technológiájú panel kerülhetne, hanem egy LCD. Ha igazak a pletykák, akkor a tablet komoly konkurenciát jelenthetne a Microsoft Surface Pro 3-nak, amennyiben különböző billentyűzetes kiegészítőket lehetne a készülékhez csatolni. A sorozat és film fanatikusok minden bizonnyal imádnák a készüléket, hiszen ekkora kijelzőn a mozgóképes anyagok megtekintése príma lenne. A többablakos üzemmódnak köszönhetően pedig a munkavégzés is hatékonyabban menne. Egyelőre csupán csak ennyit lehet tudni az új készülékről, viszont ha tényleg az év végén készül kiadni a Samsung, akkor minden bizonnyal sok hír fog még érkezni róla az év végéig.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá