Elstartolt a Google Play Movies hazánkban is

0 3,790

Újabb országokban debütált a Google Play Movies szolgáltatás, mely lehetőséget nyújt az androidos felhasználóknak a digitális formában megtalálható filmek megvásárlására, illetve kölcsönzésére. A jó hír, hogy hazánk is rajta van a listán, így most mi is kipróbálhatjuk ezt az újdonságot.

A kínálatban lévő mozgóképes anyagok megtekintésére két lehetőségünk van. Az egyik, hogy megvásároljuk az adott alkotást normál vagy nagyfelbontású verzióban. Ennek előnye, hogy akár offline is megtekinthető, azaz le is tölthetjük az okoskészülékünkre a filmet, a streaming helyett. A másik opció pedig a kölcsönzés, ami pénztárcabarátabb verzió, hiszen nagyjából 600 és 1200 forint körüli összegért juthatunk hozzá. Ebben az esetben 30 napunk van elkezdeni a filmet és azon belül is 48 óránk befejezni.

Érdemes megjegyezni, hogy egyelőre értelemszerűen az angol nyelvű filmek dominálnak a kínálatban, viszont akad olyan is, amihez magyar felirat is benne van a csomagban. Nyílván idővel ez bővülni fog, azonban vásárlás előtt nem árt a film adatlapján található leírást átnézni, hogy milyen nyelvű feliratokat kapunk hozzá, illetve, hogy van-e hozzá, vagy csupán eredeti szinkronnal vehetjük meg és kölcsönözhetjük ki.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá