Minden adat kiderült a Galaxy Grand 3-ról

0 905

A napokban egy újabb Samsung készülék specifikációja került fel internetre, aminek eredményeképp most már minden tudhatunk a készülékről. A Samsung Galaxy Grand 3 sem maradhatott titokban hosszabb ideig, hiszen a minap egyes szemfüles felhasználók a GFXBench adatbázisában véltek felfedezni érdekes adatokat a Samsung középkategóriás phabletjéről. A portálon egyébként gyakran bukkannak fel a legújabb eszközök adatai, hiszen a fejlesztők is előszeretettel használják tesztelésre az oldalt, viszont ennek sajnos hátulütői is vannak, mégpedig, hogy előbb vagy utóbb valaki észreveszi.

A legújabb információk szerint tehát a Samsung Galaxy Grand 3 egy 5,5 hüvelykes HD felbontású kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy 64-bites architektúrájú négymagos Cortex-A53 1,2 Ghz-es órajelű processzor operál majd 1,5 GB RAM társaságában. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülékben található Adreno 306-os grafikus egység biztosítja az akadás mentes játékok futtatását. A phablet 16 GB háttértárat kapott, melyből 4 GB az Android fájljait tartalmazza, így nagyjából 12 GB áll majd a felhasználók rendelkezésére.

A készülék hátoldalán a hírek szerint egy 13 megapixeles optikai kaphat helyet, míg elől pedig egy 5 megapixeles lencse. Mind a két kamerával lehetőségünk lesz Full HD felbontású videók rögzítésére. Egyelőre nincs bővebb információ, hogy a SM-G7200-as típusjelzésű készülék milyen áron és mikor kerül majd forgalomba, ám egyesek már az elkövetkezendő hetekre jósolják az érkezését.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá