A Galaxy S4-re is érkezik az Android Lollipop

0 3,139

Az Android legújabb 5.0-ás Lollipop elnevezésű mobil operációs rendszerét szinte minden felhasználó viszont szeretné látni a készülékén. Ám, ahogy az lenni szokott a legtöbb esetben néhány kritériumnak meg kell felelnie ahhoz, hogy támogatva legyen az adott készülék. Erre azért van szükség, mert a vadonatúj szoftverrel érkező újdonságok, megjelenések, áttűnések és egyéb effektusoknak bizonyos erősforrásra van szüksége.

Az Android Lollipop első körben ugye a Nexus 6 és Nexus 9 készülékekre érkezett meg, majd később érkezett pár tipp is, hogy a többi gyártó készülékei közül melyek lehetnek azok, amikre telepíthető lesz a frissítés, most viszont az is kiderül, hogy a Galaxy S4 is benne van ebben a listában. A kijelentés nem csupán szóbeszéd, hanem egyenesen a dél-koreai óriástól érkezett. A Galaxy S4 tulajdonosok tehát most fellégezhetnek, hiszen az ő készülékeikre is érkezik a Material Designnal és számos újdonsággal érkező Android Lollipop.

A Samsung készülékei közül ezen kívül a nemrég debütált Galaxy Note 4 is értelemszerűen megkapja a frissítés, illetve a Galaxy S-szériából a jelenlegi modell, azaz a Galaxy S5 is. Most pedig a Galaxy S4 felhasználók is örülhetnek, hiszen a hírek szerint 2015 elején már az ő készülékeik beállításaiban is megjelenik opcióként a Lollipop frissítés. A korábban említett modellekre pedig még idén várható, így a Samsung a karácsonyfa alá már tudja mit fog tenni ezen készülékek tulajdonosainak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá