Project Zero kódnév alatt fut a titokzatos Galaxy S6

0 1,020

Ahogy azt már megszokhattunk, minden évben érkezik egy új Samsung Galaxy S okostelefon és mivel a Samsung már az összes zászlóshajóját leleplezte a 2014-es évre, így elindultak a találgatások a “Next Big Thing”, azaz a következő nagy dobása körül, a Galaxy S6-ról. Ha a Samsung marad a szokásos ütemtervénél, akkor a következő generációs Galaxy S készülék debütálása kevesebb mint fél év múlva esedékes, valahol március tájékán.

Igen, elérkeztünk arra az időpontra, amikor beindulnak a pletykagyárak és a következő 6 hónapban egyre több hírmorzsa fog napvilágra kerülni a dél-korei óriás legújabb készülékéről. Ha hinni lehet a szóbeszédnek, akkor a Galaxy S-széria hatodik tagja hatalmas dobás lesz, mert az eddigiektől eltérően egy teljesen új irányt vettek a mérnökök. Hogy mi fog kisülni az egészből, arra már mi is kíváncsiak vagyunk.

A forrásokra hivatkozva a Galaxy S6-os készülék fejlesztése még nagyon kezdeti stádiumban van, tehát egyelőre még nagy titkolózás övezi a telefon specifikációját és egyéb újdonságokat tekintve. Amit viszont már most tudunk, hogy az egész project a “Project Zero” kódnév alatt fut. Ez bizony tényleg elég érdekes adat, hiszen a Samsung most először döntött úgy, hogy egy teljesen egyedi kódnevet választ a projectnek.

Ha visszatekintünk a múltba, akkor láthatjuk, hogy a Samsung mindig egy betűt választott a zászlóshajóinak kódnevére, mint például: Project J (Galaxy S4), Project H (Galaxy Note 3), Project K (Galaxy S5) és Project T (Galaxy Note 4) készülékek esetén. Rögtön adódik a kérdés, hogy vajon mi a valódi indok arra, hogy szakítva a hagyományokkal egy teljesen új, és feltűnő kódnevet ad a jövőbeli Galaxy S készüléknek.

A hírek szerint a Samsung következő generáció zászlóshajójának a felépítését teljesen az alapoktól kezdték, aminek eredményeképp egy vadonatúj és a korábbiaktól teljes mértékben eltérő készülékkel szeretne előrukkolni. A Project Zero egy jelzés, amivel a Samsung azt szeretné közölni, hogy egy teljesen egyedi Galaxy S6 készülék fejlesztésén dolgoznak a mérnökeik. És igazából a rajongók is legbelül erre várnak és vágynak, hogy valami egészen új és megrendítő dologgal robbanjon be a piacra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá