Megérkezett az első Galaxy Note Edge kicsomagolós videó

0 1,361

A dél-koreai vállalat ebben az évben nem egy, hanem rögtön két Note modellel rukkolt elő. A Galaxy Note 4 mellett érkezett egy vadonatúj készülék is, mely egy oldalsó kijelzővel is fel lett vértezve. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Galaxy Note Edge készüléket limitált számban fogják kiszállítani az egyes országokba, különböző debütálási időpontokkal, amiről mi már teljesen le is mondtunk ebben az évben.

Dél-Koreában azonban (Japán után) már megérkezett a készülék, amire a Samsung Tomorrow – a Samsung Electrinics hivatalos blogja – szerkesztősége rá is vetette magát, és videóra vették, ahogy kicsomagolják az üdvöskét és megnézik, miket csomagolt a Samsung a legújabb zászlóshajóhoz.

A Galaxy Note Edge doboza teljesen megegyezik a Galaxy Note 4 dobozával, persze a feliratokat leszámítva. Egy szürke színű, 100%-ban környezetbarát anyagokból készült doboz, mely 100%-ban újrahasznosítható. A doboz elején pedig a 4-es helyett egy hatalmas E betű szerepel, mely értelemszerűen az “Edge”-et takarja.

A doboz dupla rétegű, azaz mikor kinyitjuk, akkor a Galaxy Note Edge fogad minket, amit kivéve találunk egy elválasztó réteget és ez alatt található a készülékhez tartozó kiegészítők. Itt találjuk a használati útmutatót, az USB kábelt, a töltőt (ami már támogatja a gyorstöltés funkciót), egy pár fülhallgatót és az S Pen-hez a különböző végeket.

A Galaxy Note Edge egy 5.6 hüvelykes Quad HD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik, ami 2560×1440 pixel bontású. Ehhez még hozzájön az oldalsó hajlított kijelző, ami pedig 160 pixeles felbontású és itt fognak majd az értesítéseink megjelenni.

A Galaxy Note 4-hez hasonlóan ez a készülék is ujjlenyomat-érzékelővel érkezik. A hátlapon egy 16 megapixeles F1.9 rekeszértékű optika csücsül, mely optikai képstabilizátort is kapott, míg elülső lencséje 3,7 megapixeles felbontású.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá