Így fut a Temple Run 2 a Samsung Gear Live okosórán

0 1,047

A mintegy 16 éves programozó, Corbin Davenport arra szánta el magát, hogy megmutassa a világnak, hogy egy Android Wear operációs rendszert futtató készülék mire is képes. A fiatalember legutóbb egy komplett Windows 95-öt volt képes futtatni egy emulátor segítségével az okosórán, most viszont itt a legújabb dobása, ahol pedig a méltán népszerű Temple Run 2 nevezetű játékot portolta át a Samsung Gear Live és a Moto 360 készülékre.

A hordható okoskészülékekben hatalmas lehetőségek rejlenek. A hardver manapság már elég erős, hisz ezen készülékek motorháztetője alatt olyan processzorok dolgoznak, melyek kellő erőforrást biztosítanak az egyes alkalmazásokhoz és ehhez persze elég RAM is társul, így igazából ilyen korlátokba nem esik. A Gear S például már WiFi és 3G kapcsolatra is képes, amivel teljesen új lehetőségek nyílnak majd meg az okosórák terén. Ilyenek a játékok is, amik idővel a hordható eszközökre is megérkeznek, igaz az apró kijelző hátrányt jelenthet, de az egyszerűbb logikai játékoknak remek teret ad.

Corbin legújabb videójában pedig azt mutatja meg, hogy milyen élmény játszani a Temple Run 2-vel a Samsung Gear Live-on és a Moto 360-on. A Motorola készüléke ugye alapból hátrányból indul a kör alakú kijelzője miatt, aminek következtében egyes menüpontok teljesen le vannak vágva a képből, így nem is érhetőek el. A Moto 360 esetében például a folytatás gomb egyáltalán nem is látszik, így a mentési opciónak is búcsút inthetünk. A Temple Run 2 ahogy látszik ugyanolyan jól fut az Android Wear eszközökön mint az Androidos verzión.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá