Jövő héten érkezik a Samsung Gear S

0 1,975

A Samsung legújabb generációs okosóráját, a Gear S-t hatalmas várakozás és érdeklődés övezi, ami érhető is, hiszen ez lesz az első olyan Samsung okosóra, ami már képes a SIM-kártya kezelésre, aminek eredményeképp a mobilinternet is beköszön. Az amerikai lakosoknak viszont nem kell már sokat várniuk, hiszen a jövő héten megkezdődik a Galaxy Gear S amerikai értékesítése.

A Samsung nemrégiben bejelentette, hogy novembertől 7-től kezdődően az amerikai mobilszolgáltatók (AT&T, Verizon, T-Mobile és Sprint) kínálatában folyamatosan meg fog jelenni a fekete és fehér színben elérhető Gear S. Ezenkívül még a Best Buy üzletekben található Samsung Experience Store-ban is forgalmazzák majd. A legtöbb szolgáltatónál 2 éves hűségnyilatkozattal lehet majd beszerezni a készüléket különböző részletfizetési konstrukcióban, ám végösszegben 350-384 dollárért kell majd kifizetni érte.

A Gear S egy 2 hüvelykes Super AMOLED megjelenítővel érkezik, melynek felbontása 360×480 pixel. Ez pontosan 300 pixel per hüvelykes képsűrűségét jelent, ami már megfelel a korábban elhíresült “retina” kijelzőnek, azaz a panelen egyáltalán nem fognak látszani a pixelek. Az okosóra burkolata alatt egy kétmagos és 1 Ghz-es órajelű processzor található, melyhez 512 MB RAM társul.

Az IP67 besorolású Gear S legnagyobb érdekessége azonban a Wi-Fi/3G képesség. A korábbi okosórákon található alkalmazások tartalmai csupán egy mobiltelefon vagy táblagép segítségével tudtak frissülni, azonban ez a modell már önálló mobilinternet kapcsolatra is képes lesz, illetve otthoni Wi-Fi hálózatunkhoz is kapcsolódhatunk vele.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá