Így fut az Android Lollipop a Galaxy S5-ön

0 1,009

Egy hónappal ezelőtt a SamMobile csapat tagjai már mutattak számunkra egy olyan Galaxy S5-ös készüléket, amin az Android 5.0 egy korai, alpha verziója futott, azonban a srácok most előrukkoltak egy újabb verzióval, ami már sokkal fejlettebb, jobban összerakott változathoz, és immár több Material Desingos elem köszön vissza a felületen.

A frissítésnek köszönhetően számos fejlesztés történt, ami elsősorban a felhasználói felületet érinti, mint például az óra alkalmazásban a menüpontokhoz immár feliratot is illesztettek, vagy hogy a számológépnél végérvényesen eltűntek a korábbi rácsok. Ezen kívül a betűtípus készlet is lecserélésre került a rendszerben, ami nagyban hasonlít az eredetihez, ám egy fokkal vékonyabb.

Továbbá új animációk is érkeztek az alkalmazások áttűnésére, illetve a rendszerben is számos újítás figyelhető meg, és minden sokkal gyorsabb és akadás mentesebb lett. Ezen kívül a beállításokban az új felületen kívül új színekkel is találkozhatunk, ami csupa fiatalságot visz a rendszerbe. Láthatjuk, hogy a Galaxy S5 teljesen megújul az új Android Lollipop rendszerrel, olyan mintha egy vadonatúj készüléket kapnánk.

A Samsung persze gőzerővel dolgozik, hogy minél hamarabb elérhető legyen ezekre a készülékekre, a jó hír viszont az, hogy erre nem is kell olyan sokat várni, a hírek szerint már akár idén feltelepíthetjük az Android Lollipopot. Ha minden jól megy, akkor az 5.0-ás frissítés nagyjából decemberben lesz elérhető a Samsung Galaxy S5-ös készülékekre, előtte pedig reméljük a Galaxy Note 4-ek is megkapják.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá