Stratégiai együttműködést kötött a Simple és a Samsung

0 823

Stratégiai együttműködést kötött a Simple, az OTP okostelefonos fizetőalkalmazása és a Samsung, koreai mobiltelefongyártó – közölte a magyar fél kedden az MTI-vel. A összefogás célja a mobiltelefonos fizetés elterjesztése, a program keretében pedig a magyar csapat a legújabb Samsung okosórára is fejleszt majd.

A közlemény szerint az együttműködés kiemelkedő témája az, hogy miként lehetséges minél több módon az okosóra bevonása a mobillal történő vásárlási folyamatba. A fizetőalkalmazás jövőbeli funkciója lehet például, hogy a parkolás pillanatnyi állásáról, vagy a hívott taxi érkezéséről a felhasználó, az okosóráján kap értesítést – tájékoztatott a közleményben Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetője.

A hazai fejlesztésű Simple olyan mobilszolgáltató és bankfüggetlen alkalmazás, amellyel eddig a mozi és jegyvásárlás, az éttermi és online ételrendelés és fizetés, valamint italautomatás fizetés állt rendelkezésre. Idén decembertől parkolódíj és autópálya matrica is fizethető, taxi rendelés szintén lehetséges, valamint az út költsége is fedezhető az alkalmazás segítségével.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá