Láthatáron a 10 hüvelykes Galaxy Note legújabb verziója

0 835

Az előző generációs Samsung Glaxy Note 10.1-ről nagyjából egy éve hullott le a lepel, most viszont megérkezett a legújabb trónörökös, melyet egyenesen a Samsung hivatalos weboldalán fedeztek fel a szemfüles felhasználók. Ez természetesen várható is volt, hiszen lassan érik a legújabb, ráncfelvarrott variánsnak a bemutatása.

A tavalyi évben a Samsung bemutatta a Super Clear LCD-vel felvértezett 10 hüvelykes Galaxy Note készüléket, mely a 2560 x 1600 pixeles felbontásával igazi szemkápráztató látványt nyújtott, ám az első 10 hüvelykes Note 1280 x 800 pixeles felbontása sem volt kispályás. A Note család egyik ékköveként számító érintésérzékeny ceruza, az S Pen természetesen a 10 hüvelykes variánsnak is az alapértelmezett tartozéka volt, amivel új távlatok nyíltak meg a tablet piacon. A méretes kijelzőn fantasztikus élmény volt rajzolni, de a kézírás funkció is remekül szuperált.

Most pedig a legújabb modell a láthatáron, amiről a Samsung egyik oldala is tanúskodik. Illetve helyesen fogalmazva tanúskodott, mert jelenleg már nem érhető el az oldal. Időközben gondoljuk szóltak az illetékeseknek, miután a fél világon végigment a hír. Az üdvöskét egyébként a Samsung’s WatchON, a Galaxy 11 Shooting Shooter és a Galaxy 11 Cannon Shooter aloldalakon véltek felfedezni egyesek, ahol a leírások között a Galaxy Note 10.1 (2015) felirat is látható volt. Ennél többet egyelőre mi sem tudunk, viszont ha tippelni szeretnénk, és a Samsung ütemtervét követjük, akkor minden bizonnyal a kijelző immár Super AMOLED panelt kap, illetve a Snapdragon 805-as egységének az implementálására is nagy esély van.

(Az időben lementett kép forrása: PhoneArena)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá