Nem lesz olcsó a Samsung Galaxy A5

0 2,650

A Samsung legújabb A-szériás készülékeiről egyre több hír bukkan fel a világhálón, melyek csak tovább fokozzák a termék iránti érdeklődésünket. A készülékekről korábban már számtalanszor írtunk, ahol alaposabban is megtudhattunk a egyes modellek specifikációit, azonban az árról ezidáig senki semmit nem tudott, csupán spekulálások voltak körülötte. Úgy látszik azonban az új modellek már startra készen állnak, legalábbis ami a Galaxy A5-öt illeti.

Az egyik kazah viszonteladó weboldalára került ki a minap véletlenül a legújabb készülékeket prezentáló katalógus, ahol az A-széria középső tagja, a Galaxy A5 is szerepelt. Az okostelefon komplett leírásán túl ezzel a lépéssel a készülék árára is fény derült. Ez alapján a dual-SIM kártya kezelésére képes Galaxy A5 mintegy 99 990 kazah tengébe fog kerülni, ami átszámítva 135 ezer forintnak felel meg. Az ár viszont korántsem tekinthető olcsónak, ha azt nézzük mit kapunk a pénzünkért cserébe.

A Galaxy A5 egy 5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 400-as dolgozik. A készüléknek 1 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, tárhelyből pedig 16 GB áll rendelkezésre, mely microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A hátlapon egy 13 megapixeles optika terpeszkedik, míg elülső kamerája egy 5 mepixeles “szelfi” szenzor, amivel tűéles önarcképeket exponálhatunk. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező okostelefon hátlapja alatt egy 2330 mAh-os akkumulátor bújik meg, illetve a készülék NFC és LTE támogatást is kapott. A katalógus november 11-ig szól, így minden bizonnyal addig hallunk majd a készülék felől.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá