Igazi luxuscikk: Itt a 24 karátos Galaxy Note 4

0 966

A Galaxy Note 4 épp, hogy fél hónapja megérkezett hazánkba és lassan már a Telekom is árulni fogja, egyesek már azon ügyködnek hogyan lehetne az üdvöskéből még csillogóbb luxuscikket teremteni. Ha esetleg kezd unalmas lenni a készülék dizájnja és szeretnéd feldobni egy kicsit a külsejét, akkor már lehetőségünk van akár 24 karátos variánst is készíteni belőle, amivel egy igazi extravagáns készüléket kaphatunk. Persze mindezt jó drágán.

Egy vietnámi YouTube-csatorna, az Schannel a minap publikált egy videót, melyben egy gyönyörű szép 24 karátos Galaxy Note 4 készülék látható. A készítők szerint bárkinek lehet ilyen készüléke, aki szeretné. Az eljáráshoz csupán egy Galaxy Note 4 készülék kell, illetve 4-5 óra mire megkapja a 24 karátos arany bevonatot. A folyamatért a Golden Mobile cég felelős, ő állítja elő ezeket a készülékeket. Az így létrejövő “24K Gold Edition” névre hallgató modell minden porcikáját 24 karátos arany borítja, kezdve a kerettől egészen a kamera és LED villanó karimáján át a hangerőszabályzó gombokig.

A kérdés persze az, hogy mindez mennyibe kerül a lelkes vásárlóknak. Először is kell egy Galaxy Note 4, ami 900 dollár tájékán mozog, illetve az eljárás díja, ami további 1100 dollárt kóstál, tehát nagyjából 2000 dollárért lehet a miénk egy 24 karátos verziójú Galaxy Note 4 készülék. A videóban a fekete színű modellen szemléltetik a procedúrát, azonban arra is kíváncsiak lennék, hogy milyen lenne egy fehér színű Galaxy Note 4-et arannyal bevonni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá