Ebben az alkalmazásban hangutasítással válaszolhatsz az emailekre

0 617

A Robin Labs fejlesztőcsapat egy olyan alkalmazást mutatott be a minap, ami teljesen megreformálhatja az emberek levelezési szokásait. A Less.Mail nevű applikáció teljes hangutasítású vezérlést kínál, illetve automatikus válaszol is helyetted a beérkező email üzenetekre, neked csupán a vezényszavakat kell kimondanod.

Egész varázslatos és lenyűgöző a program működése. A fejlesztő elmondása szerint az emberek a beérkező levelek 80 százalékára hasonló szövegű válaszokat szokott adni, melyből adódik a kérdés, hogy mindezt miért ne csinálhatná automatikusan egy robot. Ebből a felvetésből született meg végül a Less.Mail, mely mindezeket elvégzi helyettünk. Így miközben ugyanazt a folyamatot gyorsabban vihetjük véghez, a fontosabb dolgokra koncentrálhatunk.

A levelezőalkalmazás a következő módon működik: amint beérkezik egy üzenet, a program felolvassa a levél tartalmát, ezután pedig hangutasítással válaszolhatunk rá. Például ha jön egy email a főnökünktől, aki a beszámolónk iránt érdeklődik, akkor a “mondd meg neki, hogy épp dolgozom rajta” utasítással a program automatikusan válaszol.

Vagy egy másik esetben, mikor egy barátunk szeretne meghívni egy konferenciára, de fáradtak vagyunk, vagy csupán nincs kedvünk elmenni, akkor kiadhatjuk a “finoman rázd le” utasítást is, amivel pedig a beépített szövegek közül egy illedelmes választ kaphat az ismerősünk. Ezenkívül hangutasítással fogadhatunk el, illetve utasíthatunk el email meghívásokat is.

A Less.Mail alkalmazás egyelőre még csak béta fázisban van, illetve meghívásos alapú, de amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, ide kattintva feliratkozhatsz és kérheted az alkalmazás kipróbálását.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá