Minden adat kiszivárgott a Galaxy A7-ről

0 1,132

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a Samsung egy vadonatúj széria elindítását tervezi, melyek külsőre a Galaxy Alpha készülékre hajaznának, ám a dél-koreai óriás inkább a középkategóriás készülékek közé pozicionálja. A Galaxy A-szériában eddig 3 készülék sorakozik fel, de eddig nagy titkolózás övezte a telefonokat. A Galaxy A3-ról és az A5-ről már számos hírmorzsa érkezett, melyről többször is beszámoltunk már itt az oldalon, azonban a család legjobbja, a Galaxy A7-ről eddig nem sokat tudhattunk.

A minap egy szemfüles felhasználó érdekes adatra bukkant. A GFXBench adatbázisában felfedezni vélt egy aloldalt, amely a Galaxy A7-es és SM-A700-as típusjelzésű készüléket 3D-s grafikai teljesítményének a részletes specifikációját tartalmazta. Ezen a weboldalon egyébként már számos korábban még be nem jelentett készülék adatai került már ki az évek alatt, így az alább található adatokat már véglegesnek tekinthetjük.

Ez alapján a Galaxy A7 a korábbi 5,5 hüvelykes spekulálásokkal ellentétben végül egy 5,2 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy 64-bites architektúrájú nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615-os processzor kapott helyet, mely 1,5 Ghz-es órajelű. A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik, melyből alapértelmezetten 12 GB használható fel. Ez természetesen microSD kártya segítségével tovább bővíthető.

A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik – akárcsak a Galaxy Alphánál -, míg elülső kamerája kíváló akár szelfizésre is, hiszen ez az egység 5 megapixeles. Ezenkívül még gyorsulásmérő, Bluetooth, GPS, NFC és Wi-Fi is szerepel a listán. A Samsung minden bizonnyal rövidesen hivatalosan is lerántja a leplet az A-szériás modellekről.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá