Hasznos újdonsággal frissül a Facebook alkalmazás

0 717

A Facebook kétségkívül az egyik legnépszerűbb közösségi oldal a világon, amit milliók használnak nap mint nap. A weboldal mellett a cég számára az is fontos, hogy ne csak a számítógép előtt ülve lehessenek elérhetőek a felhasználók, hanem a mobilkészülékükön is bármikor böngészhessenek. Ennek érdekében kiemelt szerepe van mobilos applikációjuknak, mely folyamatos fejlesztés alatt áll, annak érdekében hogy minél több funkciót érjenek el az emberek az okoskészülékükön is.

A tegnapi nap a Facebook sajtószobájában publikáltak egy hírt, amely szerint a mobilos applikáció újabb hasznos funkcióval bővül. A fejlesztés eredményeképp immár sokkal könnyebben és gyorsabban oszthatunk meg több képet egyszerre mobilkészülékünkön. Mostantól lehetőség nyílik nemcsak több képet kijelölni, hanem azok sorrendjét is beállítani, majd megosztani a közösségi oldalon. Mielőtt publikálnánk a képeket, lehetőségünk van külön-külön mindegyikhez képaláírást hozzátenni.

A képek megosztása után mi és az ismerőseink egy új kollázs elrendezésben láthatjuk a fotókat a hírfolyamon. Ha pedig rákoppintunk az egyik képre, akkor rögtön egy horizontális felületre érkezünk, ahol olyan sorrendben nézhetjük vissza a képeket és a hozzá tartozó szöveget, ahogy azokat korábban beállítottuk. A frissítés a mai nap folyamán érkezhet meg az App Store-ba, illetve a Google Play áruházba.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá