BRÉKING: Hétvégén érkezik a Galaxy Note 4 a Telekomhoz

0 1,156

Most kaptuk a hírt, hogy a hazai mobilszolgáltatók közül a Telekom most hétvégén kezdi meg a Samsung Note család legújabb tagjának értékesítését. A szolgáltató hivatalos weboldalának webshopjában már megtalálható a termék, azon az ide látogatók csupán a “Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható” felirattal szembesülhetnek. Nem kell azonban sokat várni, hiszen az információk szerint akár már most hétvégén megvásárolhatjuk magunknak!

A Galaxy Note 4 a Samsung Galaxy okos készülékeinek tökéletes darabja. Szokatlanul nagy 5,7 hüvelykes, Quad HD (2560×1440 képpont felbontású) Super AMOLED kijelzője minden korábbinál élénkebb és élesebb képet biztosít, reszponzív kijelzője pedig – amely a másodperc milliomod része alatt reagál az érintésre – hihetetlen vizuális élményt nyújt a felhasználók számára.

A nagy kijelzőnek köszönhetően a Multi Window funkció még jobban kihasználható, megkönnyítve a felhasználók számára több feladat párhuzamos elvégzését. A felhasználók maguk választhatják ki, hogyan nyissák meg alkalmazásokat, teljes, osztott, vagy felbukkanó képernyőben. Ráadásul egyetlen kézmozdulattal könnyedén megváltoztathatják az alkalmazások méretét és pozícióját is.

A Galaxy Note 4 továbbfejlesztett kamerájával a felhasználók éles és részletgazdag képeket készíthetnek. A 16 megapixeles hátoldali kamerát kiegészítve a Smart Optical képstabiliziátor ellensúlyozza a készülék apró elmozdulásait. A 3.7 megapixeles előlapi nagy látószögű kamerával a felhasználók még jobb képeket készíthetnek magukról és barátaikról.

Kiemelkedő tulajdonságai és továbbfejlesztett funkciói révén a felhasználók még többet hozhatnak ki a Samsung Galaxy 4-ből, így például az úgynevezett gyors töltés és az ultra energiatakarékos üzemmód segítségével sokkal gyorsabban feltölthetik készüléküket, és az üzemidőt is meghosszabbíthatják. A Galaxy 4-et kifinomult mikrofonrendszerrel szerelték fel, amely még a legnagyobb zajban is tökéletes beszédminőséget biztosít. A beépített hangfelismerő nyolc különböző utasítás felismerésére képes.

A legújabb Galaxy okostelefonokhoz hasonlóan a Galaxy Note 4-en is található ujjlenyomat-olvasó, amellyel a felhasználók biztonságban tudhatják a készüléken tárolt adataikat. Ráadásul a világon elsőként az okostelefont ellátták UV-érzékelővel is.

A Galaxy Note 4 követi a Galaxy okostelefonok vékony, stílusos dizájnját. A készülék fém kerete tökéletesen illeszkedik a multifunkciós kijelzőhöz. A finom textúrájú hátlapnak köszönhetően a készülék egy kézzel is kényelmesen fogható és kezelhető. A Samsung Galaxy S3-tól örökölt edzett üveg kijelző extra védelmet és tökéletes felhasználói élményt nyújt, így a készülék nem csupán szép, hanem strapabíró is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá