Super AMOLED megjelenítővel érkezik a Galaxy Core Max

0 833

Megérkezett a Samsung Galaxy Core család legújabb modellje, mely a korábbi generációkhoz képest egyrészt nagyobb kijelzővel van felvértezve, másrészt pedig az új panel már Super AMOLED technológián alapszik, aminek eredményeképp még világosabb és telítettebb színekben gyönyörködhetnek a felhasználók.

A Galaxy Core-széria modelljei egyébként a Samsung készülékei közül meglehetősen népszerűek, aminek köszönhetően nagyon kelendő termékké avanzsált az évek alatt és jelentős eladási számokkal is büszkélkedhet a dél-koreai óriás, bár ez a hazánkon kívüli országokban érzékelhető leginkább. Most viszont megérkezett a legújabb variáns, ami a család többi részéhez képest jóval nagyobb, viszont a többi csúcskészülékekhez képest kisebbnek számít. A cég inkább a középkategóriás készülékek közé szánja.

A nemrég leleplezett Galaxy Core Max (SM-G5108) okostelefon egy 4,8 hüvelykes Super AMOLED panellel büszkélkedhet, mely 540 x 960 pixel felbontású, ami 229 pixel per hüvelyk pixelsűrűséget eredményez. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert futtató eszköz belsejében egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű processzor dolgozik, melyhez 1 GB RAM társul. A felhasználóknak 8 GB tárhely áll rendelkezésre a fényképek, videók, zenék, alkalmazások és dokumentumok tárolására. Természetesen akinek ez kevés lenne, az microSD kártya segítségével tovább növelheti a háttértár méretét.

A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika kapott helyett, amihez egy LED villanó biztosítja a sötétben a kellő megvilágítást. Manapság rohamosan nő az önarcképek, azaz a selfik száma, amit a Samsung sem hagy figyelmen kívül. Ennek érdekében egy 5 megapixeles nagylátószögű szenzorral látta el a Galaxy Core Max készülékét, a jobb minőségű képek készítése érdekében. Az előlapi optika emellett HD felbontású videók rögzítésére is alkalmas, ami leginkább a videóchatelés során jöhet jól számunkra.

A mintegy 132 grammos készülék 136.3 mm magas, 69 mm széles és 8 mm vastag. A dupla SIM kezelésére képes készülék hátlapja alatt egy 2200 mAh-os kapacitású akkumulátor biztosítja a telefon számára az energiaforrást. Úgy tűnik viszont, hogy a Galaxy Core Max csak fehér színben kerül majd a boltok polcaira. Arról, hogy milyen áron és milyen régiókban kerül forgalmazásra Kínán kívül, arról egyelőre még nincs bővebb információ.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá