Prémium tokot és tollat kínál a Montblanc a Galaxy Note 4-hez

0 4,150

A Galaxy Note család tagjainak egyik különlegessége és mondhatni legnagyobb előnye az S Pen, azaz a Samsung által biztosított érintésérzékeny toll, mellyel ugyanúgy írhatunk a készülék kijelzőjére, akár egy papírfecnire, mivel a program a kézírást automatikusan képes pillanatok alatt karakterré alakítani.

A gyári S Pen kétségkívül egy remek kiegészítő, azonban a Samsung és a Montblanc megállapodása eredményeképp a neves írószergyártó egy prémium tokot és tollat is kínál a Galaxy Note 4 csúcskészülékhez.

A Montblanc neve minden bizonnyal mindenki számára ismerősen csenghet, ami nem is véletlen, hiszen az Alpok legmagasabb hegyéről elnevezett luxus tollakat gyártó cég már 1906 óta kínál prémium minőségű íróeszközöket. A német márka most viszont a Galaxy Note 4-es készülékhez kínál különböző kiegészítőket, mellyel – ha pénztárcánk engedi – még egyedibbé tehetjük készülékünket.

A Note család legújabb tagjához rögtön két Montblanc érintésérzékeny toll közül választhatunk: a 350 dolláros Montblanc Pix, illetve az 1200 dolláros Montblanc e-StarWalker közül, melyek közül az utóbbi karbonból készült. A tollak természetesen “hagyományos” tintás tollként is használhatóak és egyben az érintőkijelzőn is remek szolgálatot biztosítanak.

A tollak mellett két prémium minőségű bőrtokot (Montblanc Extreme és Meisterstück) is kínál a gyártó, melyek egyedi azonosítós chipet is kaptak, melyek a Galaxy Note 4-hez kapcsolódva további digitális Montblanc tartalmakkal kecsegtetnek. Ilyen például a tinta-ihletű 3D-s képernyőzár feloldás effekt vagy a Montblanc egyedi S Note alkalmazása. A Galaxy Note 4-hez készült Montblanc bőrtokokat 245 dollárért kínálják.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá