Idén ünnepli 10. évfordulóját a GTA: San Andreas

0 682

A Grand Theft Auto egy igazi legenda, nincs olyan ember, aki ne ismerné a Rockstar Games híres alkotását. Az első verzió 1997-ben debütált, azonban az igazi sikert a GTA III érte el világszerte. A játék olyan népszerűségre tett szert, hogy az évek alatt számos folytatás érkezett belőle és az idő folyamán igazi sikersorozattá avanzsált. A GTA-szériák különleges játékmenetét és látványvilágát milliók élvezték nap mint nap.

2011-ben, 10 évvel a GTA III megjelenése után az alkotók egy olyan bejelentést tettek, amire az összes fanatikus felkapta a fejét. A készítők abban évben karácsonyra elhozták a GTA III átportolt, mobilkészülékekre és táblagépekre optimalizált verzióját, aminek köszönhetően felidézve a régi emlékeket immár okoskészülékünkön is barangolhattunk Liberty City utcáin. Később a Vice City és a San Andreas is megérkezett, így akár az összes részt újból végigjátszhattuk.

Most pedig a Grand Theft Auto: San Andreas ünnepli 10. évfordulóját. Ez alkalomból a Rockstar Games GTA-trilógia részei 40%-os kedvezménnyel vasárolhatóak meg. A Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City 700 forintos árcetlit, míg a Grand Theft Auto: San Andreas 970 forintos árcetlit kapott a Google Play áruházban. A kedvezmény egészen november 7-ig tart, így érdemes időben lecsapni rá.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá