Célpontban a kamera és az S Pen a Galaxy Note 4 új reklámvideóiban

0 1,538

A Samsung marketinggépezete megállás nélkül robotol, hogy újabb reklámvideókkal rukkoljanak elő a nézőknek. Legújabb produkcióik a Galaxy Note 4 készülék népszerűsítése érdekében született, melyben a készülék optikáját, illetve a telefon tartozékaként szolgáló S Pen előnyeit hangsúlyozzák ki.

A Galaxy Note 4 egy igazi előrelépés az elődökhöz képest. A hardverek frissültek, illetve a dél-koreai gyártó TouchWiz felületén is tovább csiszoltak, melynek köszönhetően még könnyebb lett a készülék használata, ami az 5,7 hüvelykes Quad HD felbontású kijelzőn igazi gyerekjáték. A technikai adatokat nézegetve számos újdonságot is hozott a phablet szegmensbe. Ennek érdekében természetesen nem szabad hagyni lankadni a felhasználók figyelmét, hanem megmutatni, mire is képes az új csúcsmodell.

A Galaxy Note 4 népszerűsítésére készült két reklámvideóban a kamera és az S Pen kerül górcső alá. Az első videóban a készülék 16 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett szenzora kerül előtérbe, mely akár egy ugrálóvár kellős középén is képes tökéletes szolgálatot nyújtani. A készülék előlapi kamerája pedig a korábbiakhoz képest nagyobb látószögű lencsét kapott, aminek köszönhetően egy szelfi készítésekor még több ember férhet el a képkereten belül. A 8x digitális zoom pedig a nagyítás ellenére is részletgazdag felvételeket biztosít.

A Note család ékköveként számító S Pen igazi varázspálcaként szolgál hű felhasználójának. Elég csupán a kijelzőre írnunk valamit, amit az analizálást követően a program automatikusan karakterekké alakít. A gyerekeknek is igazi öröm lesz a használata, hiszen a rajzolás mellett egyéb extrákkal is kecsegtet. A Galaxy Note 4 a korábbi 1024 helyett immár 2048 nyomáserősséget tud megkülönböztetni, ami igazán lenyűgöző.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá