Újabb adatok kerültek napvilágra a titokzatos Galaxy A7-ről

0 2,745

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung egy új, A-szériás készülékek bevezetését tervezi, melyek külsőre a Galaxy Alpha jegyeit hordozzák – tehát a prémium érzetet keltő fémváz itt is jelen lesz -, viszont egy kedvezőbb árfekvésű, a középmezőnybe szánt készülékként indulnak harcba a konkurencia telefonjai ellen.

Az „A” sorozatban jelenleg 3 készülék sorakozik fel: egy belépő szintű (A3), egy középkategóriás (A5), illetve a sorozat legjobb specifikációjával büszkélkedő variánsa (A7). A készülékek közül eddig a Galaxy A3-ról, illetve a Galaxy A5-ről már több információ is napvilágra került, azonban a széria csúcskészülékéről ezidáig még kevés információval rendelkeztünk.

Most viszont újabb adatok kerültek fel a netre, melyek a Galaxy A7-es okostelefonról szólnak. Az SM-A700FD típusjelzésű készülék egy 5,5 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel érkezik, mely 400 pixel per hüvelyk képsűrűséget jelent, ami a Galaxy Alpha 312 ppi-s értékéhez képest jelentősen jobb. Igaz, az Alpha csak HD felbontású. Az adatokból az is kiderül, hogy a processzor egy 64-bites architektúrájú és 1,5 Ghz-es órajelű chip lesz.

A készülék ezen kívül két darab SIM kártya kezelésére is alkalmas lesz, melyre a típusjelzésben található “D” betű utal. A dual-SIM-es variánst elsősorban a kínai piacnak szánják, de ebben az országban a legtöbb csúcskészülék is, mint például a Note 4 is dupla SIM kártyával debütált. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező Samsung Galaxy A7 várhatóan 450-500 dollárért (átszámítva nagyjából 110-120 ezer forintért) kerül piacra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá