Decemberben érkezhet az Android Lollipop a Galaxy S5-re

0 1,558

Az elmúlt napokban a világ minden egyes részén a Google legújabb mobil operációs rendszere, az Android Lollipop volt a téma, mely érhető is, hiszen tényleg rengeteg újdonsággal kecsegtet a friss verzió. Az új, Material Design névre hallgató formanyelvnek köszönhetően a felhasználói felület sokkal szebb és kezelhetőbb lett a korábbiakhoz képest, illetve több mint 5000 új API-t hoz a fejlesztőknek, amivel a lehetőségek tárháza még nagyobb lesz.

Természetesen a legnagyobb kérdést mindenki számára azt jelentette, hogy a saját készüléke vajon támogatva lesz-e az Android Lollipopra, és ha igen, akkor mikor érkezhet meg rá. Első körben a Nexus 6 és a Nexus 9 készülékek debütálnak gyárilag a vadonatúj rendszerrel, amik a hírek szerint már novemberben a boltok polcaira kerülhetnek. Korábban már beszámoltunk, hogy az egyes gyártók készülékei közül, mely modellek kaphatják meg a frissítést, most viszont arról is lehullott a lepel, hogy a Galaxy S5 okostelefonra mikor várható.

A Samsung készülékei közül a Galaxy Note 4 már szinte biztos, hogy a támogatott készülékek között lesz, hiszen korábban a Samsung egy Twitter-bejegyzést is közzétett erről, mely egyértelműen a Lollipop rendszer érkezésére utalt. Sokan a Galaxy S5-re is várták, viszont most a korábbi spekulálások igaznak bizonyulnak, hiszen a legújabb információk szerint már év végén, december környékén megérkezhet a Galaxy S5-ös készülékekhez az Android Lollipop, így egyúttal ez a Google ajándéka a karácsonyfa alá. Ti már várjátok a frissítést?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá