4,5 millió Galaxy Note 4-et adtak el az első hónapban

0 892

Az immár egy hete hazánkban is kapható Galaxy Note 4 népszerűsége eddig töretlen, melyet a minap napvilágra került eladási számok is alátámasztanak. Annak ellenére, hogy Note család legújabb tagja nem mindenhol került fel még a boltok polcaira – és csak szép lassan, de folyamatosan érkezik az egyes régiókba -, már most jelentős számú eladással büszkélkedhet.

A Samsung üdvöskéje, a Galaxy Note 4 globális eladásainak száma egy dél-koreai hírforrás szerint már átlépte a 4,5 milliót, egy hónappal a debütálása óta. Noha, ez szép eredmény, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez 500 ezerrel kevesebb, mint amit anno a Galaxy Note 3 premierje után értek el. Persze az is igaz, hogy a Note 4 jóval kevesebb országban érhető el, mint ahány országban volt elérhető a Galaxy Note 3 annak idején. Elemzői becslések szerint a Samsung mintegy 11 millió Galaxy Note 4 és 1 millió Galaxy Note Edge eladását tervezi 2015 végéig.

A Galaxy Note 4 az első olyan csúcsmodell, melynél a cég prémium anyagokat (magnézium és fém) használ a készülékház felépítéséhez, akárcsak a Galaxy Alphánál. Az 5,7 hüvelkyes Quad HD-s Super Amoled panellel érkező modell belsejében egy négymagos Snapdragon 805 processzor kapott helyet, melyhez 3GB RAM és 32GB háttértár tartozik. A készülék 16 megpixeles optikai képstabilizátoros optikájával akár 4K felbontású videót is rögzíthetünk. A pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó mellett a készülékhez tartozó S Pen jelenti az igazi előnyt a felhasználók számára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá