Újabb állatos őrület indult útnak Ázsiában

0 4,797

Hónap elején egy japán Twitter-felhasználó megosztott egy képet “nyuszis telefontok” néven, melyen kedvenc háziállatának a pocakjára helyezte a mobilkészülékét, ami tényleg úgy nézett ki, mintha egy hatalmas plüsstokot kapott volna az eszköz. A kép természetesen pillanatok alatt futótűzként terjedt el a világhálón és azóta több mint 37 ezren meg is osztották. Ahogy azt sejteni lehetett, erre mindenki felkapta a fejét és elindult az újabb őrület.

Az ötletadó sem gondolta volna, hogy ennyire népszerű lesz a képe, ám azóta a lavina elindult természetesen. Mindenki “nyuszis tok” hadműveletbe kezdett, azaz elkészítette saját verzióját, amit szintén publikált a közösségi csatornákon. Japán után előszőr a kínai felhasználókat érte el a legújabb őrület, majd szinte egész Ázsián átsöpört a hullám. Egymás után jöttek az újabb és újabb képek.

A nyusziknak természetesen nem esett baja, csupán a hátukra fektették a kép erejéig, viszont nem árt észben tartani, hogy az állat nem játékszer, hanem egy élőlény, bár a fotók és a népszerűség kedvéért ezzel sokan nem törődtek. Voltak, akik tovább is mentek és nem a nyuszit használták eszközként, hanem saját macskájukkal próbálták ki ugyanezt. Kutyás képek eddig még úgy néz ki nem születtek, de csupán idő kérdése és szinte biztos, hogy valaki előrukkol vele.

Hazánkat úgy látszik egyelőre még nem érte el ez az őrület, legalábbis ezidáig még nem lepték el a Facebook és egyéb közösségi oldalakat a nyuszis képek, de ha esetleg olvasóink közül valaki egy ilyen képre akadna, mindenképp ossza meg hozzászólásban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá